Kwaliteit

Kwaliteit

Eenmaal per jaar wordt er door de GGD gecontroleerd op veiligheid, pedagogisch beleid, protocollen en hygiëne.

Zowel binnen als buiten is er rekening gehouden met de veiligheid van uw kind. Deuren, stopcontacten, etc. is allemaal beveiligd conform de eisen en ook buiten is er een veilige, omheinde speelruimte. Pedagogisch medewerkers zijn in het bezit van een Kinder-Ehbo diploma

De Speelboerderij is duidelijk gescheiden van de agrarische bedrijfsactiviteiten. De kinderen kunnen kijken naar de trekker, shovel etc. achter een veilig hekwerk. De activiteiten met de kinderen op het agrarisch bedrijf, zoals het aaien van de koeien, lopen door de stal of een wandeling in het weiland, gaat altijd in overleg met Boer Rene. 

De Speelboerderij is aangesloten bij de verenigde agrarische kinderopvang (VAK) deze organisatie heeft sinds 2004 kennis en ervaring in huis om hoog kwalitatieve kinderopvang aan te bieden (ISO 9001: 2015 gekwalificeerd.) Door kennis en ervaring van de VAK kan ook De Speelboerderij zorg dragen voor deze hoge kwaliteit kinderopvang. 

Neem gerust een kijkje op  www.agrarischekinderopvang.nl

Hygiëne en veiligheid staat bij De Speelboerderij hoog in het vandaal. De veiligheid wordt gewaarborgd door elk jaar een risico-monitor te doen. Zowel de binnen ruimte als de buitenspelweide en op het boerenerf wordt er kritisch naar gekeken en zo nodig worden er aanpassingen gedaan. Deze risico-monitor wordt gecontroleerd door de GGD


Kinderdagverblijf de Speelboerderij is erkende opvang, ingeschreven bij de gemeente de Ronde Venen en voldoet daarmee in alle opzichten aan de eisen van de gemeentelijke verordening.Jaarlijks wordt De Speelboerderij door de GGD gecontroleerd op veiligheids en kwaliteitseisen, door onderstaande link aan te klikken en vervolgens het pdf bestand aan te klikken kunt u het inspectierapport van Kinderdagverblijf De Speelboerderij inzien.

https://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/inzien/Oko/GegevensOko.jsf?selectedResultId=10696

Er is rekening gehouden met een brand en kindveilige omgeving.In het gehele gebouw is er vloerverwarming aanwezig voor de kindjes die kruipen. Alle deurklinken zijn boven de 1.50 meter.En zijn de deuren voorzien van veiligheidsglas en zijn er veiligheidsstrippen op de deuren. Door het dagelijks invullen van de schoonmaaklijst is er een constante controle op de schoonmaakwerkzaamheden. Buiten is een veilige, omheinde speelruimte van 350m2 en 450m2.  

Ons landelijk registratie nummer is 768119807

 

IMG_6804(2).JPG