Wij bieden kleinschalige professionele kinderopvang

Veel ruimte

Er is binnen voldoende speelruimte, waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Binnen kunnen de kinderen gebruik maken van drie ruime groepsruimtes in huiselijke sfeer waar uw kind begeleid wordt door gediplomeerde leidsters.

De kinderen kunnen knutselen, spelen met het aanwezige speelgoed, gezellig zingen, en er wordt voorgelezen en geknutseld. De groepsleidsters zullen uw kind voldoende uitdaging bieden, en zorg dragen voor een optimale ontwikkeling.

Het kind volgend

We proberen zoveel mogelijk kindvolgend te werken. Dit betekent dat er goed naar uw kind gekeken wordt en we de activiteiten zoveel mogelijk op de interesse en behoefte van uw kind afstemmen. Om toch ook een bepaalde rust en regelmaat aan de kinderen te geven zijn er wel vaste eet-en rust momenten op een dag.

Bij de baby’s willen we zoveel mogelijk proberen het ritme van thuis over te nemen.

De boerderij

De kinderen maken ook kennis met het leven op de boerderij. De kinderen mogen onder begeleiding de dieren voeren, aaien en eieren rapen. Natuurlijk gaan we regelmatig kijken bij de melkkoeien en kalfjes die geboren worden. De kinderen laten zien waar de melk vandaan komt. Een broodje brengen bij de herten, konijnen,geiten en varken en niet te vergeten de twee mooie alpaca’s.

Een omgeving met veel mogelijkheden om vooral buiten van alles te beleven en ontdekken

Slaapkamers

Uiteraard zijn er aparte slaapkamers waar de kinderen een slaapje kunnen doen. We beschikken over buitenslaaphuisjes. Het is heel gezond om in de buitenlucht te kunnen slapen.

Spelen

De kinderen kunnen heerlijk spelen in een veilige omheinde speelweide van 350 en 450 m2. Heerlijk spelen in de zandbak, glijden van de glijbaan en fietsen op de traptrekkers. Ook is er een moestuin aangelegd, waar de kinderen samen met de leidsters hierin mogen helpen, zoals aardbeien plukken, aardappels oogsten en bloemen zaaien.

Over ons